27 januari : Eind januari in zicht..

Categorie:  Reacties: 0

Lieve Jasper,
En zo is het al weer bijna eind januari!! Heerlijk, wat gaat de tijd snel en wat zullen we blij zijn als we al deze gekkigheid EINDELIJK af kunnen sluiten en lekker op onze eigen bank kunnen neerploffen!!

Lees meer

19 januari 2013 : Schaatsen

Categorie:  Reacties: 0

Lieve Jasper,
Het is inmiddels al weer een week geleden dat ik uit het ziekenhuis kwam en papa en mama konden wel zien aan mij dat ik nog niet eerder "zo veel geleden" had. Lopen ging moeizaam (nog steeds als ik wil rennen) en dat heb ik nog nooit gehad. Eten gaat eigenlijk pas sinds vandaag weer goed en begin nu ook iets meer energie te krijgen.

Lees meer

11 januari : Kuur #2 is klaar !

Categorie:  Reacties: 0

Kuur #2 volledig afgesloten zonder noemenswaardige complicaties. Vandaag was de zwaarste dag met een aantal keer flinke verhoging, keer spugen, sonde slang terugplaatsen en opgezette buik vanwege obstipatie door de morfine.
 

Lees meer

9 januari 2014 : Kuur #2 – deel 2

Categorie:  Reacties: 0

Lieve Jasper,
Vorige week dinsdag (31 december) ben ik het ziekenhuis ingegaan voor kuur #2 – deel 1 -> welke alleen bestond uit IL-2. Dit middel moet ervoor zorgen dat mijn immuunsysteem meer kracht krijgt, waardoor het de volgende week tijdens deel 2 beter zijn werk kan doen.

Lees meer

2 januari 2014 : Positiviteit..

Categorie:  Reacties: 0

Lieve Jasper,
Tot onze eigen schrik, zijn we de laatste weken erg negatief geweest over vanalles en nog wat -> en dat voor mensen die normaal gezien altijd “het glas is halfvol” principe toepassen -> sorry daarvoor!
 
 

Lees meer
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.